esmaspäev, september 19, 2016

Raivo Orgusaar: Kõiges ei saa süüdistada venelasi.

Raivo Orgusaar (pildil) edastas meile säärase kirja:
Hei Reimo. Pane palun uudistesse ülesse:
Venelased on kõik endised soomeugrilased, kes kõnelesid ennist eesti keelt, mis hiljem poola keelega asendus ja siis vene keeleks moondus.
Rahvas peaks mõitsma, et mitte venelased pole Eestimaad praegusel viisil anastanud ja vägistanud, vaid seda tegid juudad. Just juudaste kuritegude tõttu tuleb mõista, et venelased polnud süüdi Suure Oktoobrirevolutsiooni korraldamises, võõraste ja ka oma rahva küüditamises, Ukraina golodomoris, Nõukogude Liidu poliitilistes pahupooltes, vaid ikka juudad, kes Nõukogude kommunimis ja selle kuritegudes süüdi olles, kõike seda korraldanuna, ise holokausti taha varju on pugenud ja venelased, veelgi enam ise selle kõige all tegelikuld kannatajad, kõiges enda poolt toimepandus süüdi on tembeldatud.
Rahvas võiks teada saada, et ajaloos toimunu pärast ei pea venelasi vihkama, Nende vastu kavandatavasse sõtta kahurilihaks minema, vaid teadma, et kõige selle kurjuse taga on juutidest, needsamad tegelased, kes ka siin nüüd eesti nimede taha varjunult Meie "riiki" juhivad.


Tulge palun kuulama ja osalege Vello Leito uue ja geopoliitilises vallas põhjaliku ülevaate andva raamatu esitlusel:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.